Forum Forum Powiatu Piaseczyńskiego Strona Główna
FOTOFERIA - portal fotograficzny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Powiat Piaseczyński Strona Główna -> Mistrzowie fotografii, strony warte obejrzenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Martin
Site Admin

PostWysłany: Sro Lip 28, 2010 9:13 am    Temat postu: FOTOFERIA - portal fotograficzny Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Tym razem polecę Wam nowy portal fotograficzny FOTOFERIA, który ostatnio cały czas przeglądam i myślę, że może kogoś z Was również zainteresuje. Warto oglądać i podglądać tych, którzy potrafią robić rewelacyjne zdjęcia.

Arrow www.fotoferia.pl

FOTOFERIA to przedsięwzięcie zrealizowane przez grupę fotografów, których celem jest utworzenie portalu na wysokim poziomie artystycznym i kulturalnym. Oczywiście nie jest to miejsce tylko dla najlepszych, będą się tutaj mogli spotkać Ci, których przygoda z fotografią trwa już jakiś czas i zechcą podzielić się swoją wiedzą oraz Ci, którzy na tej drodze stawiają pierwsze kroki. Głównym celem portalu jest wyselekcjonowanie najlepszych zdjęć w polskiej sieci do GALERII WYSOKIEJ i NISKIEJ i pokazaniu ich światu poprzez współpracę z organizacjami FIAP i PSA.

POLECAM Good
- mój prywatny blog oraz fotoblog ze zdjęciami
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Pan G.

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 9:13 am    Temat postu: Informacja
Powrót do góry
jurgen

PostWysłany: Pią Sie 13, 2010 9:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Brakuje mi na tym portalu informacji, kto jest jego właścicielem. Z jednej strony piszą bardzo poważnie o PSA, a z drugiej strony przypomina to firmę/stowarzyszenie krzak.
Bardzo mieszane uczucia, mam.

MJ
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Martin
Site Admin

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 10:24 am    Temat postu: FOTOFERIA - portal fotograficzny Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Przeglądając portale fotograficzne, nie interesuję się, kto jest właścicielem (może powinienem?), ale jakie zdjęcia można na nim obejrzeć. Nie da się ukryć, że na www.fotoferia.pl zdjęcia są na bardzo wysokim poziomie i warto je oglądać, ucząc się przy okazji, jeżeli ktoś tak jak ja - jest na amatorskim poziomie. Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
jurgen

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 11:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Jest duży dysonans pomiędzy aspiracjami portalu, a informacjami niejako go uwierzytelniającymi. Dodatkowo nie możesz zwinąć swoich zabawek i pójść gdzie indziej.To tyle.
Proszę, aby mnie dobrze zrozumiano. Nie twierdzę, że ktoś ma nieczyste intencje.

pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Powiat Piaseczyński Strona Główna -> Mistrzowie fotografii, strony warte obejrzenia Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: