| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Martin Site Admin

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 9:13 am Temat postu: FOTOFERIA - portal fotograficzny |
|
|
Tym razem polecę Wam nowy portal fotograficzny FOTOFERIA, który ostatnio cały czas przeglądam i myślę, że może kogoś z Was również zainteresuje. Warto oglądać i podglądać tych, którzy potrafią robić rewelacyjne zdjęcia.
www.fotoferia.pl
FOTOFERIA to przedsięwzięcie zrealizowane przez grupę fotografów, których celem jest utworzenie portalu na wysokim poziomie artystycznym i kulturalnym. Oczywiście nie jest to miejsce tylko dla najlepszych, będą się tutaj mogli spotkać Ci, których przygoda z fotografią trwa już jakiś czas i zechcą podzielić się swoją wiedzą oraz Ci, którzy na tej drodze stawiają pierwsze kroki. Głównym celem portalu jest wyselekcjonowanie najlepszych zdjęć w polskiej sieci do GALERII WYSOKIEJ i NISKIEJ i pokazaniu ich światu poprzez współpracę z organizacjami FIAP i PSA.
POLECAM  _________________ Marcin Borkowski [Martin]
- e-Piaseczno, to najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- mój prywatny blog oraz fotoblog ze zdjęciami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pan G.
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 9:13 am Temat postu: Informacja |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jurgen
|
Wysłany: Pią Sie 13, 2010 9:20 pm Temat postu: |
|
|
Brakuje mi na tym portalu informacji, kto jest jego właścicielem. Z jednej strony piszą bardzo poważnie o PSA, a z drugiej strony przypomina to firmę/stowarzyszenie krzak.
Bardzo mieszane uczucia, mam.
MJ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Site Admin

|
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 10:24 am Temat postu: FOTOFERIA - portal fotograficzny |
|
|
Przeglądając portale fotograficzne, nie interesuję się, kto jest właścicielem (może powinienem?), ale jakie zdjęcia można na nim obejrzeć. Nie da się ukryć, że na www.fotoferia.pl zdjęcia są na bardzo wysokim poziomie i warto je oglądać, ucząc się przy okazji, jeżeli ktoś tak jak ja - jest na amatorskim poziomie.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jurgen
|
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 11:46 am Temat postu: |
|
|
Jest duży dysonans pomiędzy aspiracjami portalu, a informacjami niejako go uwierzytelniającymi. Dodatkowo nie możesz zwinąć swoich zabawek i pójść gdzie indziej.To tyle.
Proszę, aby mnie dobrze zrozumiano. Nie twierdzę, że ktoś ma nieczyste intencje.
pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|