Forum Forum Powiatu Piaseczyńskiego Strona Główna
XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Powiat Piaseczyński Strona Główna -> Rozrywka w gminie Piaseczno
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
justynka

PostWysłany: Pon Gru 28, 2009 11:10 am    Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Po raz XVIII zagra w Polsce Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy, tym razem na rzecz dzieci z problemami onkologicznymi. Liczący 200 wolontariuszy sztab piaseczyński będzie kwestował przez 4 dni. Zapraszamy na wszystkie imprezy przygotowane przez sztab, których kulminacją będzie 10 stycznia w Gimnazjum przy Al. Kalin w Piasecznie koncert finałowy Natalii Kukulskiej z zespołem, po zakończeniu którego odbędzie się pokaz sztucznych ognii.

Zapraszamy też 8 stycznia do Ośrodka Kultury przy ul. Kościuszki 49, gdzie w trakcie Świeczowiska-Wośpowiska zbierane będą pieniądze na rzecz Orkiestry przy herbacie i wspólnym śpiewaniu. 9 stycznia przygotowywane jest widowisko w wykonaniu uczestników warsztatów teatralnych Jastarnia 2009 zatutyłowane "Przygody Sindbada Żeglarza", w reżyserii Ewy Kłujszo. Obejrzeć je będzie można w sali gimnastycznej Liceum Ogólnokształcącego przy ul. Chyliczkowskiej 17 w Piasecznie. W dniu finału WOŚP atrakcją będzie również spektakl "O rybaku i złotej rybce historia prawdziwa" w wykonaniu Teatru Gagatki Beatki Ojcowie i Matki, który dwukrotnie zaprezentowany będzie o 15.30 i 17.30 w Szkole Podstawowej Nr 2 przy Al. Kasztanów 12.

W tym roku Orkiestrę w Piasecznie wsparli między innymi: „Złoto Gold Natalia”, „DeSilva Hotel”, „Sita” Piaseczno, „Rowiński i Wajdemajer”, Pensjonat „U Joanny”, PSS „Społem”, Agencja Ochrony „Securitypol” ,Firma „Legro”. Organizatorami XVIII Finału są : Ośrodek Kultury w Piasecznie, Gimnazjum Nr 2 w Piasecznie, Urząd Miasta i Gminy Piaseczno, a współorganizatorami: 299 Szczep Drużyn Harcerskich i wędrowniczych, Hufiec ZHP Piaseczno, Komenda Powiatowa Policji, Szkoła Podstawowa Nr 2 w Piasecznie, piaseczyńskie Liceum Ogólnokształcące, Państwowa Straż Pożarna. Na rzecz Orkiestry zagrają: Natalia Kukulska z zespołem, KS. Grawitacja, teatr „Gagatki Beatki Ojcowie i Matki”, Zespół Gimnazjum Nr 2 „Ja i tamci” oraz uczestnicy warsztatów teatralnych – Jastarnia 2009.

info: http://www.wosp.kulturalni.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Pan G.

Wysłany: Pon Gru 28, 2009 11:10 am    Temat postu: Informacja
Powrót do góry
weronika

PostWysłany: Nie Sty 03, 2010 10:18 pm    Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Mam dylemat, gdzie pójść na finał WOŚP, ale chyba wybiorę się do Warszawy http://forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?t=3582
Kacha

PostWysłany: Nie Sty 03, 2010 10:52 pm    Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
W Warszawie będzie więcej zespołów, ale nie chce mi się jechać i zostanę w Piasecznie. Smile
Powrót do góry
Martin
Site Admin

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 8:16 am    Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

8-12 stycznia 2010 r. imprezy związane z Finałem WOŚP w Piasecznie
www.powiat-piaseczynski.info/informacja-osrodek-kultury-piaseczno-zaprasza-xviii-final-wosp,2201.html
- mój prywatny blog oraz fotoblog ze zdjęciami
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kacha

PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 10:03 pm    Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Był ktoś na Światełku do Nieba w Piasecznie? Mi się podobało! Smile
looky

PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 10:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Kacha napisał:
Był ktoś na Światełku do Nieba w Piasecznie?

Ja oglądałem z okna kuchni Wink
Rewelacyjne były - zwłaszcza te ostatnie Good

GG: 1195018

Mądry ustępuje głupiemu. Smutna to prawda. Toruje bowiem ona głupocie drogę do opanowania świata.
Powrót do góry
krystian

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 11:29 am    Temat postu: WOŚP w Piasecznie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
wosp.kulturalni.pl napisał:
WOŚP Piaseczno zebrał 144 tysiące złotych, rekord zeszłego roku pobity.
Powrót do góry
Ivona

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 3:07 pm    Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
Światełko było bardzo fajne w Piasecznie. Jak Wam podobał się występ Kukulskiej?
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Powiat Piaseczyński Strona Główna -> Rozrywka w gminie Piaseczno Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: