| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
justynka
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2009 11:10 am Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 |
|
|
Po raz XVIII zagra w Polsce Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy, tym razem na rzecz dzieci z problemami onkologicznymi. Liczący 200 wolontariuszy sztab piaseczyński będzie kwestował przez 4 dni. Zapraszamy na wszystkie imprezy przygotowane przez sztab, których kulminacją będzie 10 stycznia w Gimnazjum przy Al. Kalin w Piasecznie koncert finałowy Natalii Kukulskiej z zespołem, po zakończeniu którego odbędzie się pokaz sztucznych ognii.
Zapraszamy też 8 stycznia do Ośrodka Kultury przy ul. Kościuszki 49, gdzie w trakcie Świeczowiska-Wośpowiska zbierane będą pieniądze na rzecz Orkiestry przy herbacie i wspólnym śpiewaniu. 9 stycznia przygotowywane jest widowisko w wykonaniu uczestników warsztatów teatralnych Jastarnia 2009 zatutyłowane "Przygody Sindbada Żeglarza", w reżyserii Ewy Kłujszo. Obejrzeć je będzie można w sali gimnastycznej Liceum Ogólnokształcącego przy ul. Chyliczkowskiej 17 w Piasecznie. W dniu finału WOŚP atrakcją będzie również spektakl "O rybaku i złotej rybce historia prawdziwa" w wykonaniu Teatru Gagatki Beatki Ojcowie i Matki, który dwukrotnie zaprezentowany będzie o 15.30 i 17.30 w Szkole Podstawowej Nr 2 przy Al. Kasztanów 12.
W tym roku Orkiestrę w Piasecznie wsparli między innymi: „Złoto Gold Natalia”, „DeSilva Hotel”, „Sita” Piaseczno, „Rowiński i Wajdemajer”, Pensjonat „U Joanny”, PSS „Społem”, Agencja Ochrony „Securitypol” ,Firma „Legro”. Organizatorami XVIII Finału są : Ośrodek Kultury w Piasecznie, Gimnazjum Nr 2 w Piasecznie, Urząd Miasta i Gminy Piaseczno, a współorganizatorami: 299 Szczep Drużyn Harcerskich i wędrowniczych, Hufiec ZHP Piaseczno, Komenda Powiatowa Policji, Szkoła Podstawowa Nr 2 w Piasecznie, piaseczyńskie Liceum Ogólnokształcące, Państwowa Straż Pożarna. Na rzecz Orkiestry zagrają: Natalia Kukulska z zespołem, KS. Grawitacja, teatr „Gagatki Beatki Ojcowie i Matki”, Zespół Gimnazjum Nr 2 „Ja i tamci” oraz uczestnicy warsztatów teatralnych – Jastarnia 2009.
info: http://www.wosp.kulturalni.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pan G.
|
Wysłany: Pon Gru 28, 2009 11:10 am Temat postu: Informacja |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
weronika
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kacha

|
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 10:52 pm Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 |
|
|
W Warszawie będzie więcej zespołów, ale nie chce mi się jechać i zostanę w Piasecznie.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Site Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kacha

|
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 10:03 pm Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 |
|
|
Był ktoś na Światełku do Nieba w Piasecznie? Mi się podobało!  _________________ Kaśka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
looky

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 10:12 am Temat postu: |
|
|
| Kacha napisał: |
| Był ktoś na Światełku do Nieba w Piasecznie? |
Ja oglądałem z okna kuchni
Rewelacyjne były - zwłaszcza te ostatnie  _________________ Pozdrawiam
Łukasz Rakowski
GG: 1195018
Mądry ustępuje głupiemu. Smutna to prawda. Toruje bowiem ona głupocie drogę do opanowania świata. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krystian

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 11:29 am Temat postu: WOŚP w Piasecznie |
|
|
| wosp.kulturalni.pl napisał: |
| WOŚP Piaseczno zebrał 144 tysiące złotych, rekord zeszłego roku pobity. |
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ivona

|
Wysłany: Wto Sty 12, 2010 3:07 pm Temat postu: XVIII Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy WOŚP 2010 |
|
|
| Światełko było bardzo fajne w Piasecznie. Jak Wam podobał się występ Kukulskiej? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|