| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Martin Site Admin

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 4:09 pm Temat postu: INTERNETOWA TV PIASECZNO |
|
|
Z przyjemnością informuję, że powstała Internetowa Telewizja Regionalna TV Piaseczno, która jest dostępna pod adresem: www.tvpiaseczno.pl
więcej informacji: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa _________________ Marcin Borkowski [Martin]
- e-Piaseczno, to najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- mój prywatny blog oraz fotoblog ze zdjęciami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pan G.
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 4:09 pm Temat postu: Informacja |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kinga Panasiuk

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 8:30 pm Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
Ależ się miło zaskoczyłam czytając informację o TV Piaseczno Piaseczyńskiej Telewizji Internetowej. Wspaniale, że prywatnym ludziom chce się tworzyć takie fajne inicjatywy. Tobie Martin chciało się stworzyć i rozwijać serwis informacyjny e-mieszkańców, a kolejnym osobom chciało się stworzyć TV Piaseczno. Naprawdę podziwiam takich ludzi jak WY.
 _________________ Kinga Panasiuk |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jakub Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 8:59 pm Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
Wspaniała sprawa! Teraz wystarczy odpalić TV Piaseczno i możemy obejrzeć np.: relację z Kiermaszu Wielkanocnego! GRATULUJĘ! Trzeba pogadać z reporterami, żeby z kamerą w ręku wkroczyli do Urzędu Gminy i Miasta Piaseczno i porozmawiali przy kamerze o KOMUNIKACJI, a do Starostwa Powiatu Piaseczyńskiego aby wyciągnąć informacje o dacie wykonania remontu Parku w Piasecznie. Może samorządowcy przestraszą się trochę kamer i będą bardziej otwarci na rozmowę z mieszkańcami? _________________ Jakub |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tvpiaseczno

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 9:18 pm Temat postu: |
|
|
Miło nam, że nasza inicjatywa spodobała się mieszkańcom Piaseczna. Będziemy starać się sprostać Waszym oczekiwaniom i tworzyć telewizję najwyższej jakości.
Na razie jednak prosimy o wyrozumiałość, ponieważ strona jak i serwer są w fazie testowania, potrwa to jakiś czas, po tym okresie strona ruszy już pełną parą, nie będzie to jednak przeszkadzało w zamieszczaniu aktualnych informacji na naszej obecnej stronie.
Pozdrawiamy i zapraszamy do częstych odwiedzin.
Zespół TV Piaseczno. _________________ TV Piaseczno
www.itvpiaseczno.pl
tvpiaseczno@wp.pl
Tel. 0501-206-789 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucja

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 9:33 pm Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
Świetny pomysł z TV Piaseczno. Coraz bardziej rozwija się Piaseczno, a mieszkańcy zaczynają w pełni promować nasz region w internecie! Takie inicjatywy na pewno przyciągną inwestorów, którzy lubią kreatywne okolice.
Pozdrawiam cały zespół TV Piaseczno! _________________ Łucja z Piaseczna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pminnesota

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 11:13 pm Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
Popieram z całego serca powstanie tej telewizji!!!
Założycielom życzę sukcesów i wszystkiego dobrego!!
Pozdrawiam,
Przemas  _________________ Pozdrawiam,
Przemass
"Od A do Z, od Z do A...
Ja to ja, to jasne jak 2x2!"
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
justynka
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 9:08 am Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
EXTRA POMYSŁ! Mam nadzieję, że TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa, będzie się cały czas rozwijała i dostarczała nam coraz to ciekawszych reportaży!
Życzę powodzenia całemu zespołowi TV Piaseczno _________________ Justyna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jankes

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 11:27 am Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
| Cytat: |
| TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
Pozostało tylko pogratulować kreatywności i życzyć powodzenia oraz samych ciekawych reportaży z życia Piaseczna. _________________ Jankes: dzięki Wam e-mieszkańcy z tego forum - polubiłem Piaseczno, w którym pracuję! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
tvpiaseczno

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 11:35 pm Temat postu: |
|
|
Zapraszam do obejrzenia kolejnych relacji, m.in. z Gali bokserskiej, Otwarcia Sądu, wymiany dowodów osobistych. Już w TV Piaseczno.
www.tvpiaseczno.pl _________________ TV Piaseczno
www.itvpiaseczno.pl
tvpiaseczno@wp.pl
Tel. 0501-206-789 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jankes

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 8:45 am Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
| tvpiaseczno napisał: |
| Zapraszam do obejrzenia kolejnych relacji, m.in. z Gali bokserskiej, Otwarcia Sądu, wymiany dowodów osobistych |
TV Piaseczno jest bardzo fajna, jednak po obejrzeniu dostępnych na stronie filmików stwierdzam, że powinniście pomyśleć o innym głosie narratora. Nie wpada on za bardzo w ucho, a głos ten powinien być przyjemny w odbiorze. Reportaż to nie tylko obraz, ale i dźwięk. To taka moja mała sugestia. _________________ Jankes: dzięki Wam e-mieszkańcy z tego forum - polubiłem Piaseczno, w którym pracuję! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justynka
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 11:10 am Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
| tvpiaseczno napisał: |
| Zapraszam do obejrzenia kolejnych relacji, m.in. z Gali bokserskiej |
Nie byłam na gali boksu i nie lubię tej dyscypliny. Jednak muszę przyznać, że z zaciekawieniem obejrzałam ten reportaż. _________________ Justyna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Site Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jakub Moderator
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:21 am Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
Super, że rozpoczęta została współpraca. Czy polega ona tylko na wymianie linków (buttonów), oraz wzajemnej promocji, czy macie w planach jakieś wspólne reportaże itp? _________________ Jakub |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Site Admin

|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 11:03 am Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
| Jakub napisał: |
| czy macie w planach jakieś wspólne reportaże itp? |
Jestem w kontakcie z pomysłodawcą TV Piaseczno i wstępnie rozmawialiśmy już o pierwszym wspólnym reportażu. Do tematu mamy powrócić po świętach Wielkiej Nocy. Pozdrawiam _________________ Marcin Borkowski [Martin]
- e-Piaseczno, to najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- mój prywatny blog oraz fotoblog ze zdjęciami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucja

|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 8:40 pm Temat postu: TV Piaseczno Piaseczyńska Telewizja Internetowa |
|
|
Czy Zespół TV Piaseczno może zdradzić, nad jakimi reportażami teraz pracuje i jakich reportaży możemy się wkrótce spodziewać na stronie TV? _________________ Łucja z Piaseczna |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|