Moderator: GTW
kaizensushi.pl pisze:nikt z forum nas nie odwiedził
inny sushi w innym wątku pisze:nie będziemy zamieszczać informacji o naszych promocjach i wydarzeniach na Forum, które nie jest grupą docelową naszej restauracji
I co Wy na o szefie kuchni z 12- letnim doświadczeniem w kuchni japońskiej śmiało stwierdzicie?
czy kutasomaki to nie są przypadkiem chujomaki. Być może oni chcą dobrze podjeść.
kaizensushi.pl pisze:Stentonik dzięki za opinię. Jednak jako szef kuchni z 12- letnim doświadczeniem w kuchni japońskiej mogę śmiało stwierdzić, że mocno wybijamy się w porównaniu z piaseczyńską konkurencją. Kawałki sushi powinny być małe, tzn. nie powinno nadrabiać się ryżem. Podpytaj w swojej ulubionej suszarni jak robią dashi, zupę miso, sałatkę kim-chi czy sos teriyaki. Zapytaj o co chodzi np. w rozmiarach krewetek 8/12 czy 16/20 i czy sami je przygotowują, czy kupują na tackach? Czy węgorz unagi w karcie to może nie jest dwa razy tańszy węgorz anago? Czy majonez japoński nie jest chiński lub Winiary? Jak się zdecydujesz na ponowne porównanie, to zapraszam Cię do lokalu, a zapewniam że jak pogadamy to zmienisz zdanie.
A jak ten blog. może być?
Wróć do Restauracje Puby Kluby i gastronomia w gminie Piaseczno
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość