| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jankes

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pan G.
|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 2:02 pm Temat postu: Informacja |
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
baska
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 10:54 am Temat postu: Doner Kebab |
|
|
Doner Kebab bije wszystkie okoliczne kebaby w smaku!
Są NAJSMACZNIEJSI i NAJSYMPATYCZNIEJSI  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
weronika
|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 9:23 am Temat postu: Gdzie gyros kebab w Piasecznie? |
|
|
Doner Kebab przy Kniaziewicza, jest niewątpliwie na pierwszy miejscu takich miejsc w Piasecznie!
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
looky

|
Wysłany: Sob Cze 20, 2009 11:39 am Temat postu: |
|
|
A ja ostatnio byłem na kebabie w "GYROS" obok mleczarni.
Za 10 zeta dostałem takiego kebaba, że ledwo opędziłem.
Do smaku nie miałem najmniejszych zastrzeżeń  _________________ Pozdrawiam
Łukasz Rakowski
GG: 1195018
Drodzy Ludzie Tego Świata,
Nie chcę zabrzmieć dziwkarsko, ale korzystajcie ze mnie kiedy chcecie.
Z poważaniem,
Gramatyka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Site Admin

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zemfiroczka

|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 7:04 pm Temat postu: Re: Kuchnia TURECKA |
|
|
| Martin napisał: | | Jeżeli będziecie na zakupach w Outlecie, to polecam Wam |
baklavę!  _________________ "nie wyciągaj mi tu środkowego palca
nawet nie znasz mnie,
a może i znasz, ale nie do końca(...)
co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa
bez czy w pasach bezpieczeństwa " |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Site Admin

|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 7:12 pm Temat postu: Baklava- turecki przysmak z miodem i orzechami |
|
|
| zemfiroczka napisał: | | baklavę |
A tak, też lubię turecki przysmak z miodem i orzechami, ale po zjedzeniu sporej porcji sharmy, najczęściej nie mam już siły na baklavę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Jacenty

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Artur N.

|
Wysłany: Pon Lip 13, 2009 8:05 pm Temat postu: Gdzie gyros kebab w Piasecznie? |
|
|
Kebab najlepszy w Doner i tego będę się trzymał.
Jakoś nie przekonuje mnie Ksantos w Fashion House  _________________ Artur Najdeker |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Edyta Poplawska

|
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 11:44 pm Temat postu: Merhaba Kebab w Piasecznie |
|
|
Przy skrzyżowaniu Puławska / Młynarska / Szkolna powstaje nowy kebab, gdzie napisane jest Merhaba Kebab i że wkrótce otwarcie.  _________________ Edyta Popławska |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Site Admin

|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 8:26 am Temat postu: Merhaba Kebab w Piasecznie |
|
|
| Jacenty napisał: | | A jak cenowo? |
Jacenty, jakoś umknęło mi Twoje pytanie - pytasz o ceny w Ksantos w Fashion House?
| Edyta Poplawska napisał: | | rzy skrzyżowaniu Puławska / Młynarska / Szkolna powstaje nowy kebab, gdzie napisane jest Merhaba Kebab i że wkrótce otwarcie. |
Zauważyłem to i czekam na otwarcie, aby przetestować kolejnego kebaba w Piasecznie.
Jak na razie - NAJLEPSZY jest DONER KEBAB przy Kniaziewicza!
Zobaczymy, czy Merhaba Kebab nas czymś zaskoczy?
 _________________ Marcin Borkowski [Martin]
- e-Piaseczno, to najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego
- śledź informacje serwisu mieszkańców powiatu piaseczyńskiego na facebook
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- mój prywatny blog oraz fotoblog ze zdjęciami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
looky

|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 4:12 pm Temat postu: |
|
|
Zauważyłem ostatnio nowego kebaba na ulicy Fabrycznej, między Powstańców W-wy a Słowicza
Trzeba będzie przetestować i ten lokal  _________________ Pozdrawiam
Łukasz Rakowski
GG: 1195018
Drodzy Ludzie Tego Świata,
Nie chcę zabrzmieć dziwkarsko, ale korzystajcie ze mnie kiedy chcecie.
Z poważaniem,
Gramatyka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Martin Site Admin

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 7:14 pm Temat postu: Kebab Kamir przy Fabrycznej w Piasecznie |
|
|
| looky napisał: | | Zauważyłem ostatnio nowego kebaba na ulicy Fabrycznej, między Powstańców W-wy a Słowicza |
Wracając z pracy postanowiłem po drodze wstąpić do Kebab Kamir przy Fabrycznej w Piasecznie i spróbowałem kebaba w picie (cena 7 zł). Kebab jest dobry i jeżeli ktoś chodzi w jego okolicach to można zajrzeć od czasu do czasu. Dostałem sporo mięsa, tak więc miałem to co lubię w kebabach najbardziej. Jednak pita standardowa, jak w większości lokali z kebabem na terenie Piaseczna i przez to nie wyróżnia się spośród pozostałych miejsc.
Kebab Kamir przy Fabrycznej 39 w Piasecznie (tel. 500-593-286) otwarty jest od poniedziałku do piątku w godz. 11:00-21:00 natomiast w sobotę i niedzielę w godz. 11:00-18:00. Lokal Kamir ma w swojej ofercie standardowo kebaby w picie, na grubym, frytki, zestawy obiadowe, kiełbaski smerneńskie, kurczaka po grecku z warzywami, falafel, dania wegetariańskie oraz cielęcinę z pieczarkami. Ceny od 7 do 12 zł za zestaw obiadowy. Są 3 stoliki (2 w środku oraz jeden na zewnątrz), tak więc jest gdzie usiąść i można spokojnie zjeść.
Testuję wszystkie kebaby w okolicy i wszystkie są zjadliwe, to jednak DONER KEBAB przy Kniaziewicza - bije wszystkie miejsca z kebabem na głowę. Jak na razie przy przetestowaniu wszystkich miejsc z kebabem w Piasecznie, o których wiem lub spotykam na swojej drodze - jedynie Doner Kebab mogę wszystkim polecić i wziąć za swoje polecenie pełnią odpowiedzialność. Nie mają na razie godnej konkurencji jeżeli chodzi o kebab.
 _________________ Marcin Borkowski [Martin]
- e-Piaseczno, to najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego
- śledź informacje serwisu mieszkańców powiatu piaseczyńskiego na facebook
- najlepsze prywatne przedszkole w Piasecznie
- mój prywatny blog oraz fotoblog ze zdjęciami |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tomasz

|
Wysłany: Pią Lip 31, 2009 7:42 pm Temat postu: Gdzie gyros kebab w Piasecznie? |
|
|
Nie mam po drodze do tego kebaba na Fabrycznej i jedynie mogę od czasu do czasu jadąc do domu wstąpić do Doner Kebab, bo tam warto się zatrzymać. _________________ Tomasz z Henrykowa |
|
| Powrót do góry |
|
 |
zath

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Czasem po drodze do roboty, albo w drodze powrotnej zaglądam do tego kebaba na Fabrycznej. Podoba mi się tam to, że dają ogromne porcje mięsa i sosu, rzadko kiedy wychodzę stamtąd nienajedzony. Mają bardzo dobre, kruche, grube ciasto (co do pity to nie wiem, zawsze kupuję na grubym). Sałatka standard, sosy łagodny i ostry. Kobieta która tam pracuje, mówiła że od września poza kurczakiem będzie też baranina. Lokal polecam zdecydowanie, świetne żarcie. I btw, otwarte jest w pon-pt od 10 do 21, w sb-nd od 11 do 19.
Drugie miejsce, które warto polecić to kebab przy bazarku (nie wiem jak się nazywa). Podoba mi się tam to ciasto-bułka oraz całkiem dobre mięso. Trochę na mój gust za mało sosów dają, dlatego przestałem tam zaglądać.
Trzeci lokal to ten przy Żabce na Chyliczkowskiej. Nie wiem jakie tam mięso dają, ale jest inne niż wszędzie, jakaś wieprzowina cy wołowina? No idea, w kadym razie kebab smakuje inaczej niż wszędzie, co jest pewnym plusem dodatnim. Mają całkiem dobry sos; który po wchłonięciu w spód ciasta daje całkiem dobry smak.
Innych lokalów nie testowałem.
PS. To mój pierwszy post na tym forum, witam! :) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|