Strona 2 z 2

Post: sob wrz 28, 2013 2:41 pm
autor: poetka31
Ja daję jaki mam pod ręką Goudę, Edamski, jakikolwiek, byle nie pleśniowy, bo tego nie znoszę, a poza tym chyba by się tak fajnie nie rozpuścił ;)

Post: wt paź 08, 2013 2:21 pm
autor: karinlla
Ale świetny przepis!
Dziś wieczorem wypróbuję, bo strasznie mnie kusi ;)

Post: czw paź 10, 2013 12:26 am
autor: eturek
Pleśniowe też się fajnie roztapiają :)

Post: pt paź 11, 2013 8:05 am
autor: klebus
Chciałem podzielić się małą modyfikacją którą zmuszony byłem dokonać w oryginalnym przepisie z prozaicznego powodu. Nie było rukoli w sklepie więc wziąłem to co było pod ręką czyli roszponkę
(http://www.odzywianie.info.pl/przydatne ... ywcze.html)
Wróciłem do domu z zamysłem że zmiana tego składnika może być ciekawa dla tego smaku ale okazało się że nie mam również sera żółtego. Trochę załamany postanowiłem jednak że zrobię z tym co mam i muszę Wam powiedzieć że i tak mi smakowało. Jednak to nie to samo co właściwy przepis.
Zapraszam do dzielenia się swoimi modyfikacjami.
Smacznego!

Podsmażane pieczywko z rukolą i serem

Post: czw lut 23, 2017 12:59 pm
autor: majakafka
Oho!!! Bardzo ceie sobie prostote w potrawach, ja we wloskiej kuchni. Brzmi pysznie wiec dzisiaj wyproboje!