: czw mar 04, 2010 9:47 pm
Niezłe [cenzura] z wyglądu. Przepisane do mojej osobistej książki kucharskiej, nie omieszkam wkrótce stestować.
Mięso tylko takie?
Mięso tylko takie?
Forum powiatu piaseczyńskiego
http://forum.powiat-piaseczynski.info/
http://forum.powiat-piaseczynski.info/viewtopic.php?f=38&t=2525
weronika pisze:Pokaźne kupy, a chociaż dobre?
weronika pisze:Pokaźne kupy, a chociaż dobre?
Stentonik pisze:Mięso tylko takie?
Sanchez pisze:na tatara polecam ligawę
Agusia pisze:weronika pisze:Pokaźne kupy, a chociaż dobre?
Czy dobre???
Rewelka... !!! Ryż zostawiłam, a resztę wciągnęłam ledwo, ale takie pyszne, że nie mogłam zostawić.
Polecam te placki jak najbardziej również jako farsz do tortilli albo naleśników. Takie naleśniki można zawinąć w folie aluminiową i zabrać na grilla czy na ognisko.
Kucyk pisze:Co za krowy obecnie są hodowane!?
Kucyk pisze:Kurde! Robię strogonowa. Mięsiwo, z braku pierwszej krzyżowej, stanowi ligawa. Wszystko pięknie, ładnie, sosik smaczny, pieczarki, ogóreczki... Tylko trzecią godzinę się to szit gotuje i wciąż twarde jest! Co za krowy obecnie są hodowane!?
Chyba walnę sobie browara z tej okazji.
sanchez pisze:Bo żeś pewnie osolił wołowinę
sanchez pisze:Polecam wyposażyć się w szybkowar.