Strona 2 z 2

JAD£ODAJNIA z domową kuchnią

Post: czw sty 26, 2012 8:36 pm
autor: Jadlodajnia
:D

JAD£ODAJNIA z domową kuchnią

Post: czw sty 26, 2012 8:48 pm
autor: Kuchnia Polowa
Ciekawe dlaczego takie uwagi nie pisane są na priv, a zawsze na ogólnym?
Wiecznie te same osoby pod przykrywką "pomocy" szydzą i ośmieszają....
Pozdrawiamy Jadłodajnię i życzymy mnóstwa zadowolonych klientów:)

JAD£ODAJNIA z domową kuchnią

Post: czw sty 26, 2012 8:57 pm
autor: Kucyk
Gdyż pojawianie się takich uwag jest konsekwencją darmowego reklamowania na forum które z natury swej służy rozmowom i nie ma tu "jedynie słusznej" ich linii. Ktoś nie chce krytyki, nie potrafi odnieść się do niej, zwyczajnie boi się jej - niech wykupi reklamę na portalu powiat-piaseczynski lub np. w ITV Piaseczno i tam będzie cud - miód bez ryzyka że ktoś się doczepi.

Post: czw sty 26, 2012 9:21 pm
autor: stentonik
Anka, umowa była??? Twój post nie ma nic wspólnego z opinią na temat Jadłodajni, kolejne takie będą odpowiednio "nagradzane" .

G.

JAD£ODAJNIA z domową kuchnią. *****

Post: pt sty 27, 2012 3:38 pm
autor: AlicjaKOZUB
Ernest pisze:Pozdrawiamy Jadłodajnię i życzymy mnóstwa zadowolonych klientów:)

__________________________
TEŻ SIĘ PRZYŁĄCZAM! :lol: ♥♥♥♥♥

__________________________

Post: pt sty 27, 2012 4:12 pm
autor: Jadlodajnia
Złośliwcy się zawsze znajdą :)
Trzeba się do tego przyzwyczaić:)

Post: pt sty 27, 2012 8:40 pm
autor: stentonik
O, towarzystwo wzajemnej adoracji :) Jak się zrelaksuję po pracy to wysprzątam wątek ze spamu a co poniektórym po zakumiaczu odpalę i może na jakiś urlop zasłużony wyślę...w e-Alpy dajmy na to :)

Post: pt sty 27, 2012 9:51 pm
autor: Kuchnia Polowa
stentonik pisze:O, towarzystwo wzajemnej adoracji :) Jak się zrelaksuję po pracy to wysprzątam wątek ze spamu a co poniektórym po zakumiaczu odpalę i może na jakiś urlop zasłużony wyślę...w e-Alpy dajmy na to :)


Oj tam oj tam. Kucyk wyjaśnił dlaczego tak sie dzieje i ma rację. Chodziło nie o treść, a o formę.

Czyść Waść zatem i wskaż watek gdzie aktualnie w kulturalny sposób można pogadać w tematach pokrewnych gastronomii, by nie zaśmiecać wątków.

A w e-Alpy nie wysyłaj bo Cię ACTA dorwie :wink: