ania stefaniak pisze:piszcie co chcielibyście widzieć w "kebabie". Jakie mięso, jakie dodatki, jakie sosy itp. Smile Agusia
Mięso takie jak na Maltańskiej lub Francuskiej albo Sahara obok smyka, pita takie jak jak na Maltańskiej bez grillowania(mikro lub na mięsie podgrzewane (Stegny) oraz bułki(nie chleb) takie jak obok Orlenu , ale zawsze im się szybko kończą.
Sosy jak u Marokańczyka lub na ul. Przeskok 2 w Centrum (głównie mi chodzi o SAMBAL-a). Ilości jak na Maltańskiej
lub Sahara.
Do wyboru dla głodnego delikwenta, powinno być sposób podgrzania Pity, 2 rodzaje sosów ostrych(Sambal i jakiś łagodniejszy), Sosy również na stoliku (tak jak w AMRIT Kebab sieciówka) do dyspozycji. Unikać kapusty kiszonej, do wyboru cebulka jak to za dawnych pierwszych kebabów bywało często zeszklona na mięsie.
Mięso mieszane kurczak lub baranina(czy tam wołowina).
Dodane później :
Moje widzimisie w Kebabie to mięso z Lamy, takie podobno można dostać u Zachodnich sąsiadów ponoć przeeepychota! No i zrobiłoby furrorę na polskim rynku.
Nie zapominać o herbatce do posiłku i możliwość browarka