Skosztowałem naleśnika z serem i szynką oraz Kebaba w tortilli w Biesiadowo.
Czego mozna się spodziewać:
1.Naleśnik wystawał za talerz to na +, był nie za lekko nie za bardzo podsmarzony.
2.Syty jak dla kobietę ok 60kg(żona mi mówiła)
3.Kebab jest zrobiony po polsku(dobre surówki i warzywa w środku)mięso przytłuszczone ale grubo krojone
nie w paski tylko odrąbane od korpusu kury to na + to poprostu inny kebab niż wszędzie takich ichniejszy (łoryginalny).
4. Bez problemu zmodyfikowano dla mnie kebaba na mój sposób. Czyli wywalić
2 z 3 sałatek i dodać mięcha na otro. Sosu kebabowego nie mają czyli (sambal) pieprzem sobie doprawiłem i paliło...
NIe czytaj poniżej jeśli nie chcesz czytać moich bzdetów minusowych:
kura i tortilla była zimna(nie to, że zimna zimna ale zimna)
szynka w naleśniku....hmm moze miałem schizę(nie do Ciebie
)
ale coś z nią było nie tak(nie będę pisał co).
Kelnerka zapomniała co zamówiliśmy i podano nam tylko główne dania, o reszcie czyli o napojach nie pamiętano.
szkoda, ze kartą nie mozna jeszcze płacić bo bankomat 1km jest od Biesiadowo, lokal taki sobie, był pomysł ale chyba środków do "Wizji" komuś zabrakło na realizację. Mam nadzieję ze zarobią trochę i coś wzbogacą. Klimat (za jasno, mało kameralnie, brak muzyczki, świeczek itp. jakoś taki PRL z dechami, sufit z pracą w biurze mi się kojarzy, w toalecie glazura...trochę tej- trochę tamtej w tych samych pomieszczeniach.)
Super, że jest stolik dla maluchów ++ z kolorowymi kredkami i kartkami.
Jak będzie Koncesja to połowa z tych minusów nie będzie miała znaczenia.
Pozdrawiam i ostrzegałem, żeby nie czytać tego
pozdrawiam
urywam...
Ok zamówiłem znowu Pizze 4 pory roku i powiem ze jak będzie się taki poziom składników i pizzy utrzymywał to wykoszą cała konkurencję z Piaseczna.
Brawo Biesiadowo!