Na Dworcu Centralnym w Warszawie nie ma prądu

Pisz tutaj o wszystkim co działo się przez ostatnich parę tygodni w Warszawie, oraz o tym co wydarzyć się może. Warto wiedzieć, co dzieje się w pobliskiej Warszawie. Kulturalna Stolica! Rozrywka w Warszawie. Sprawy mieszkańców Warszawy.

Moderator: GTW

Na Dworcu Centralnym w Warszawie nie ma prądu

Postautor: Kowal » śr cze 22, 2011 10:14 am

- Na peronach nie ma światła, nie jeżdżą pociągi i nie działa system sterowania ruchem - podał nam użytkownik Alert 24.

- Od godz. 10.15 nie ma zasilania zewnętrznego i nie mamy na dworcu oświetlenia. Nie możemy też wykorzystać urządzeń do sterowania ruchem, wszystkie pociągi stoją. Nie wiemy jaki jest charakter awarii - mówi TOK FM Krzysztof £ańcucki, rzecznik PKP PLK. Kolejarze ustalają czy brak prądu może mieć związek z prowadzonym od kilku miesięcy remontem dworca.

Na dworcu nie działają megafony i wielu pasażerów nie wie co się dzieje. - Robotnicy powiedzieli, że nie będzie prądu trzy godziny - mówi czytelnik Alert 24.

- Pociągi utknęły w tunelu miedzy Warszawą Powiśle a Warszawą Centralną - dostaliśmy informacje na Alert 24 od osoby, która znajduje się w pociągu.

Awaria skutkować będzie opóźnieniami w ruchu pociągów.

Dostawcą prądu jest RWE.

http://www.alert24.pl/alert24/1,84880,9 ... anely.html
Awatar użytkownika
Kowal
 
Posty: 742
Rejestracja: śr lut 24, 2010 12:07 pm

Na Dworcu Centralnym w Warszawie nie ma prądu

Postautor: Agnieszka_G » śr cze 22, 2011 10:31 am

A na linii radomskiej kursują, czy sa opóźnienia?
Awatar użytkownika
Agnieszka_G
 
Posty: 640
Rejestracja: czw lip 03, 2008 8:01 am
Lokalizacja: Z wioski

Awaria na Centralnym

Postautor: iza » śr cze 22, 2011 11:50 am

Transmisja: http://www.tvn24.pl/516107,live.html

Dworzec Centralny pomału wychodzi z ciemności http://www.tvn24.pl/0,1707834,0,1,awari ... omosc.html
Ostatnio zmieniony śr cze 22, 2011 11:59 am przez iza, łącznie zmieniany 1 raz
iza
 
Posty: 735
Rejestracja: ndz paź 28, 2007 3:22 pm
Lokalizacja: Piaseczno

Na Dworcu Centralnym w Warszawie nie ma prądu

Postautor: Spartacus 999 » śr cze 22, 2011 11:51 am

A na linii radomskiej kursują, czy sa opóźnienia?

Proponuję sprawdzać na bierząco pod tym linkiem :
http://www.mazowieckie.com.pl/site.php5/Show/267.html
"Look into my eyes, you'll see who I am
My name is Lucifer, please take my hand"- N.I.B.
Awatar użytkownika
Spartacus 999
 
Posty: 839
Rejestracja: wt sty 26, 2010 2:29 pm
Lokalizacja: Ze Squerów

Na Dworcu Centralnym w Warszawie nie ma prądu

Postautor: 4bery » śr cze 22, 2011 11:58 am

Spoko, na euro prąd włączą i ogłoszą wielki sukces
Awatar użytkownika
4bery
 
Posty: 36
Rejestracja: wt mar 09, 2010 12:20 pm
Lokalizacja: P-no


Wróć do Warszawa: wydarzenia, informacje i rozrywka

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość